Hoe ziet een afscheidsboekje eruit? 

Voorbeelden en tips om een uniek afscheidsboekje te maken

Tips om jullie afscheidsboekje uniek te maken

Tip 1

Verzamel foto's van leerlingen in groep 1 en plaats deze foto's naast die van groep 8! Zie hiernaast een voorbeeld hoe leuk deze herinneringen in een afscheidsboekje staan. 

Tip 2

Stel de leerlingen een aantal vragen die je op een leuke manier verwerkt in het boekje. Vraag bijvoorbeeld naar de toekomstdroom, de mooiste herinnering aan de afgelopen jaren, wat ze het meest gaan missen, etc. Zo wordt elke pagina heel persoonlijk.

Tip 3

Zijn er specifieke dingen van de school? Zoals een schoollied, een motto of iets anders waaraan de leerlingen de school altijd herkennen? Voeg dit zeker toe in het boekje.

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Klaar om samen aan de slag te gaan? Via de onderstaande button kan je op de "prijzen" pagina de verschillende opties overwegen en een offerte aanvragen.

Of toch eerst een inspiratieboek ontvangen?

Wil je een voorbeeldboekje ontvangen? Wij sturen je graag een boekje toe! Laat je gegevens achter via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@apprenticexm.nl. Als je een voorkeur voor een formaat/afwerking hebt, dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Vraag hier je inspiratieboek aan