Hoe werkt het? 

Samen maken we een mooi afscheidscadeau

In 6 stappen een uniek afscheidsboekje voor groep 8

afscheidsboekje

Stap 1: vraag een offerte aan voor het afscheidsboekje

Voor ons is het aantal afscheidsboekjes het aantal bladzijdes en het formaat van de boekjes belangrijk. Alles wordt helemaal gemaakt naar jullie wens!


Afscheidscadeau groep 8

Stap 2: Wij zetten het afscheidsboekje voor je klaar 

Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen zetten wij de afscheidsboekjes klaar in de online opmaak omgeving. Kies er bijvoorbeeld voor om het boekje als verrassing voor de leerlingen te maken, of laat de leerlingen allemaal een eigen pagina maken. Uiteraard zonder dat ze de overige pagina’s zien, dat is wel zo leuk! Omdat de pagina’s (met een unieke inlogcode) online te bewerken zijn, kan iedereen op zijn/haar eigen moment aan het boekje werken.

Afscheidscadeau groep 8

Stap 3 Aan de slag met ontwerpen!

Je bent helemaal vrij in de opmaak van het boekje en zonder ervaring in vormgeving maak je al snel iets heel moois. Maar we laten je zeker niet in de steek; we hebben sjabloonpagina’s ontwikkeld die je op weg helpen. Kies bijvoorbeeld voor pagina’s in de stijl van een ‘vriendenboekje’, of gebruik de toepasselijke achtergronden met de handjes ter afscheid!


Afscheidscadeau groep 8

Stap 4: Verzamel samen met de leerling herinneringen & foto's 

Verzamel gedurende het hele schooljaar foto’s van activiteiten zoals het kamp, schoolreisje, het oefenen voor de musical, etc. Perfect om een fotocollage te maken voor het boekje! Uiteraard mogen ook de foto’s van de kleuterklas tot groep 7 niet ontbreken, om een mooi totaalbeeld te geven van de afgelopen jaren op school.


afscheidsboekje groep 8

Stap 5: Klaar met het afscheidsboekje? 

Aan het einde van het jaar plannen wij samen met jullie een gunstige datum in voor de deadline van het afscheidsboekje. Als ‘hoofdredacteur’ zie je de status van het hele boekje, zo monitor je eenvoudig of het boekje op tijd af is en wat het eindresultaat is. Afscheidscadeau groep 8

Stap 6: Het afscheid

Wanneer het boekje volledig naar jullie wens is zorgen wij dat de afscheidsboekjes gedrukt zijn en op school arriveren om cadeau te geven bij het afscheid van groep 8! 


Gaan we samen aan de slag?