Hoe werkt het? 

Samen maken we  in 6 stappen een mooi afscheidscadeau

In 6 stappen een uniek afscheidsboekje voor groep 8

afscheidsboekje

Stap 1: vraag een offerte aan voor het afscheidsboekje

Om een zo scherp mogelijke offerte te kunnen maken is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel boekjes je wilt hebben, uit hoeveel pagina's de boekjes moeten bestaan, welk formaat de boekjes moeten hebben en wat voor afwerking de kaft moet hebben. Op de "prijzen" pagina staan onze standaard opties weergegeven. Mocht je speciale wensen hebben kan je dat in de offerteaanvraag achterlaten, dan doen wij ons best om het boekje helemaal naar je wens te maken!


Afscheidscadeau groep 8

Stap 2: Wij zetten het afscheidsboekje voor je klaar 

Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen zetten wij de afscheidsboekjes klaar in de online opmaak omgeving. Kies er bijvoorbeeld voor om het boekje als verrassing voor de leerlingen te maken, of laat de leerlingen allemaal een eigen pagina maken. Uiteraard zonder dat ze de overige pagina’s zien, dat is wel zo leuk! Omdat de pagina’s (met een unieke inlogcode) online te bewerken zijn, kan iedereen op zijn/haar eigen moment aan het boekje werken.

Afscheidscadeau groep 8

Stap 3 Aan de slag met ontwerpen!

Je bent helemaal vrij in de opmaak van het boekje en zonder ervaring in vormgeving maak je al snel iets heel moois. Maar we laten je zeker niet in de steek; we hebben sjabloonpagina’s ontwikkeld die je op weg helpen. Kies bijvoorbeeld voor pagina’s in de stijl van een ‘vriendenboekje’, of gebruik de toepasselijke achtergronden met de handjes ter afscheid!


Afscheidscadeau groep 8

Stap 4: Verzamel samen met de leerling herinneringen & foto's 

Verzamel gedurende het hele schooljaar foto’s van activiteiten zoals het kamp, schoolreisje, het oefenen voor de musical, etc. Perfect om een fotocollage te maken voor het boekje! Uiteraard mogen ook de foto’s van de kleuterklas tot groep 7 niet ontbreken, om een mooi totaalbeeld te geven van de afgelopen jaren op school.


afscheidsboekje groep 8

Stap 5: Klaar met het afscheidsboekje? 

Aan het einde van het jaar plannen wij samen met jullie een gunstige datum in voor de deadline van het afscheidsboekje. Als ‘hoofdredacteur’ zie je de status van het hele boekje, zo monitor je eenvoudig of het boekje op tijd af is en wat het eindresultaat is. Wanneer heel het boekje goedgekeurd is drukken wij de boekjes en leveren we ze op de afgesproken datum.Afscheidscadeau groep 8

Stap 6: Het afscheid

Wanneer de boekjes gearriveerd zijn op school kunnen jullie ze cadeau geven bij het afscheid van groep 8! 


Gaan we samen aan de slag? Bekijk alle specificatie opties op de prijzen pagina!